Újra itt :D

Üdv néktek halandők.
Nemtudom miért de mostanában nemtudok írni InternetExplorer alól. Most FireFoxozom, bár igaz én általában mindig azt használom, csak lusta vagyok külön belépni rajta keresztül. Bár most kivételesen megtettem, mert sajnos sehogyan sem tudtam írni ide a már-már megszokott módon.
Történt velem pár dolog amiről írni akartam, de sokuk már nem lényeges.
Esetleg megemlíem a Nyolc kincs mártást (egyesek talán tudják, hogy miről is van szó), ez egy általam nyálkás, kissé tapadós (bár finom) kínai ételnek mondható… jó étvágyat ha szereted…
Egyszer, majd a Curry-t akarom megkostolni rizzsel, ugyanis szeretem a fűszeres ételeket, és a csípőseket egyaránt. És, hogy teljes legyen a kép, ez a három együtt igazán igéretesnek hangzik. Majd egyszer megkostolom azt is… Csak elkell szánnom magam, hogy megint bemenjek egy kínaiba. Mikor multkor jártam ott igen furcsa volt, bár a gondolattal, már sokat játszottam, hogy bemegyek, és oltom étvágyam, eddig még sosem tettem meg. Ha megint éhes leszek, betérek, és megpróbálom a Curry-t . Ti se hagyjátok ki szerintem, ha szeretitek az ilyen “érdekes” ételeket.
Akkor Üdv néktek földiek…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..