… Próba újra … Édes kicsikém, most nem adom fel >:]

Anno… nagyjából egy évvel ezelöt elindítottam egy blogot , még a Microsoft szerverén (akivel azóta megromott a viszony … de ez egy másik történet..).. A régebbi irományaim ott megtekinthetők..

Mit is csinálok én itt most élféltájt?.. Hát.. Magam sem tudom, tán legendát teremtek … vagy legalábbis megpróbálok, noha erre talán nincs sokesély … de NE BECSÜLJETEK LE… MÉG NEM ISMERTEK… de nem ordítok többet, ha nem kell, csak a lendület teszi (egy újabb történet majd magamról késöbb… egyszer) .. De valakiben felmerül tán az a tény, hogy minek írok megin, ha egyszer már abbahagytam.. Nos ez az Ő hibája De ne bántsátok érte igen rendes, és kedvesnek tűnük (talán kicsit olyan mit én? .. passz nem ismerem személyesen, de… az írásai és gondolatmenete.. teljesen aszthiszem.. hasonló mint amit én szoktam néha, csak tán nem ennyire publikusan No majd megpróbálom ide.. mást nem elfelejteti velem pár gondomat majd )..

Így élféltájban nem tudom miről írjak… tele vagyok foltokkal a multamat illetőleg, révén senki sem ismer (még) és nem is tudjátok milyen vagyok (akik azt gondolják, hogy egy pszihopata őrűlt akkor talán tévednek, de lehet nem nagyot … a zsenik kicsit zavarosak.. és ebből következik, hogy a világmegváltó emberkék is)…

Azért egy kis rögtönzött versecskét írok a végére:

Ó minő csodás világ…
Részegség és balgaság…
Ravaszság és ármányság…
Mind itt van egy helyen..
Már csak várnunk kell e csodát,
Mi majd kilapít minket csodaszám…

Óóó.. jöjj el tüzes meteor, és nyisd ki szemünk..
Üss léket fejünkbe, hogy meglássuk csodánk,
Hogy meglássuk hibánk,
És felfogjuk mit teszünk, tettünk hajdanánt…
Átérezzük fájdalmát, mit okoztunk,
és mind eljutunk majd a me-…..

Ezt a költeményt már csak személyes okokból sem fogom befejezni… Bár személy szerint nincs “Vele” bajom, de nem fogom kimondani, hogy… ÁÁÁ… majd egyszer, de most semmiképpen nem…

Különben is vizsga elött állok.. Felkéne készülnöm a felvételimre, és elolvasni a könyvet amit kötelezőnek feladtak… Számomra nem tűnik nehéznek, sokakkal ellentétben úgyérzem, hogy könnyen megértem, de fogékony tipus is vagyok az adott témára (ha a vizsgám sikeres lesz, akkor elmondom mi volt az … Bár.. nem érdekelnek a személyes dolgaim most… elmondom és kész.. valakinek beszélnem kell róla (vagy megőrülök.. még ennél is jobban ), és ha valakinek szerzek vele pár boldog percet már megérte

További… hát őőő.. Jó alvást kívánok mindenkinek

Öszinte üdvözlettel, és hódolattal a világ sok-sok emberkéje iránt: Gabu (ááá igen a nevem… loginnévnek és hozzászólásnak szeretem a GaBushi illetve a GaBu4 neveket használni (a 4 Japánul SHI … így annak a cserének is megvan az oka [mod: utólag megtudtam, hogy a SHI jelenthet akár halált is! hát igen.. latin írásban nincsenek kanjik ]) … Aláírásomban azonban nem szeretem ezeket a hosszú neveket, így ott csak “Gabu” röviden Az olyan… Menő (javítsatok ki ha tévedek, de ha megteszitek, sírig üldözzlek).. )

U.i: A fenyegetések nem valósak, de esetenként rémálmokat okozhatnak, amiért az üzenet írója nem vállal felelősséget… Ha a mellékhatások rendkívül kellemetlenek keresse fel orvosát, pszichológusát, vagy gyógyszerészét… Ha nem boldogul jöjjön el hozzám, és én egy jól irányzott nyakoncsapással az örök nyugalom földére küldhetem.. De előtte kérje fájdalomcsillapítót a gyógyszerésztől, mert ha nem sikerül elsőre az bizony.. Fáj..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..