Na még egyszer..

Hát … Nem tudok rendes időben írni? Ráadásul kihagytam egy napot is ..

A minap találkoztam egy érdekes esettel (valójában múlthét Pénteken, futottam össze vele elöszőr, de akkor csak felületesen vizsgáltam meg az esetet). Nem tudom ki mennyire járatos a PC hardverekben, de hogy az alaplapi USB vezérlő elszáljon a déli hídban (Abit IL8)… Szerencsére nem az enyim.. nem is tudom mit csinálnék egy elszált USB vezérlővel.. A problémát nem Driver okozza (pedig reméltem, hogy azzal javítható).. Bios ban letíltva széguld a Windows és a Linux is (már amennyire egy LIVE CD száguld ). Engedélyezve viszont a világ legrosszabb esete történik.. A Windows betöltése 5perc+ ra (kikapcsolva kb 25 másodperc a bootidő … úgyhogy reinstal felesleges lenne) vált melynek nagyrészében fekete a képernyő és nem csinál semmit .. Mint mondtam Linuxszal is próbálva lett (KUBUNTU LIVECD .. mert ez volt kéznél) de a beállításoknál az USB rész elérhetetlen.. az az USB vezérlő adatait kéri le 3-4 percen át.. a hardverek persze nem várják meg a választ, így nem jön létre kommunikáció az OperációsRendszer és az eszköz között… Kikapcsolva a linux is rendben van… Mindegy .. halott ügy. Majd hétfőn látogatja meg a gépet a gép összeállítója. Bár ez szerintem garanciális csere..

Más..

Az elmult 2 napban sem készültem semmit a felvételimre… ÁÁÁÁÁ…. Na akkor hétfőtől INTENZÍVEN elkezdem a felkészülést! És NINCS kegyelem!!!

Más..

Időközben az oldal is elérte végleges formáját és felkerült egy számláló is, lehet örülni (közönség: JEEEEEE )…

Más..

…?! miva’ még? nem kösz elégvolt mára .. úgysem érdekel senkit, de mind1… majd lesz ez jobb is

Összegyüjtők pár leírást majd, meg mellé pár versecskét, meg rövid történetet, és majd özönlenek az emberek.. A számlálóval is nyomonkövethetem őket… A reklám meg csak azért kell, mert van egy honlapom (link oldalt) és jelenleg szerverre gyűjtünk… aztán majd a fentartására .. na mind1… szerintem nem zavaró.. igyekeztem olyan színeket használni, hogy beleilljen a honlapba

Na jóéjt, és vigyázzatok magatokra

Üdv: Gabu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..