Minden jóóóóóó… halad a kerék :)

Tudom.. tudom.. több írás igértem, és fogom is teljesíteni, de sok dolog volt a napokban amit nem tudtam teljesen feldolgozni (ez nem teljesen igaz, örültem neki.. bár nem értem miért kedvel ennyire)..
Elöszöris:
Hétfőn semi érdemleges nem történt… csal a szokásos semmilyen napom volt…
Ezzel szemben a kedd.. hát kicsit felpörgette egy égi alak, vagy mi, mert nem tudom másra vélni az az napi véletlensorozatokat… Az egész nap körülötem forgott (no persze nem az égen lévő.. az a helyén maradt, csak az események szóltak rólam.. közvetlenül, és közvetetten is.. legalábbis a környékemen..).. Elöször is.. felkeltem reggel.. majd dél tájban jött egy idegen egy felmérő kérdőívvel.. gondoltam beengedem, úgyis a kommunikáció a legnagyobb gyengém, mert túl visszahúzódó vagyok (bár saját bevallása szerint nem tüntem annak..).. A másik furcsaság, hogy miután elment az interneten hírtelen mindenki engem keresett az ismerőseim közül (ilyen még nem volt.. gondoltam.. mi van ma? Egyre erősebben gyanakodtam kedves égi barátunkra..).. Aztán estefelé (19 óra környékén) jöttek páran számítógépes iskolát ajánlani (bár értek a gépekhez.. internethez.. nincs papírom, így gondoltam jőjjenek), bár erről már előző nap értesítettek, hogy jönni fognak (érdekes időzítés).. Gondoltam meghalgatom őket, aztán kész.. gondoltam túl drága lesz ez a tanfolyam nekem csak a papír miatt (max 1-2 új dolgot tanulnák.. bár nem hiszem, hogy sokat).. Végil mégis jelentkeztem a tanfolyamra (csőbehúztak a ravaszok.. ajánlom mindenkinek, hogy vigyázzanak velük, értenek a meggyőzéshez.. most mehetek dolgozni, hogy megkeressem a tandíjat.. no sebaj.. bár már tudnom kéne, hogy mit, mert már régóta keresek munkát…).. A nap hátralévő részében nem történt igazán esetleges..

Szerda: Aránylag eseménytelen nap volt, kívéve, hogy megnéztem pár álláshírdetést, hátha találok kedvemrevalót (semmi)…

Csütörök: Egész nap próbáltam nyugalomban olvasni (a tananyagot), ez délelött sikerült is, de mikor megjöttek a velem egy háztartásban élők (heh.. nem modtam ki ) lehetettlanné vált.. végül estefelé fojtatthattam, és éjfél elött 15-16 percel végére értem olvasatomnak…

Péntek, azaz ma.. : Ma reggel volt felvételi a kiszemelt iskolámba.. 8.45 re kellet bentlenni, de már 8.05 kör odaértem.. Mondanom sem kell, görcsben volt a gyomrom, és úgy éreztem, hogy valami liftezik.. fel és le.. pedig az össze amit ettem 2 szelet vajaskenyér volt… Ezenkívül láttam valamit amit azt hittem sosem fogok.. Egy igazán “különlegesen” öltözködött lányt (haha.. gondolnátok mi van abban).. tán nem érti mindenki, de nem is baj.. Mindenesetre számora csodaszépnek tünt remélem őt is felveszik majd, nem csak engem (no és persze jönni is akar).. Mind ketten az 5 ös csoportban voltunk, így jó eséllyel kerülhetünk egy osztályba (vannak még osztályok fősulin?).. de biztos lennének közös óráink, mert ugyan azt a szakterületet jelölte meg.

Ezennel is szeretném kifejteni Titkos imádatomat iránta, és szurkolok, hogy mind ketten bejussunk (no meg más is.. aki belefér a létszámba, és nem volt ostoba a teszthez)!

Aztán hazajöttem, és most írom ezt a bejegyzést.. Remélem olvassák, és nem is lesz mérges senki miatta és unalmas sem lesz.. stb..

U.i: Remélem felvesznek az iskolába, és remélem mellé ezt a különleges illetőt is .. Bár tudom, hogy ez az iskola ezen vágyakozások ellen is tanít, de én nem akarok semmit, csak barátkozni egy számomra ismeretlen típusú különlegesen ritka személyiségű (höh.. nem ilyen újvilági plázacicának tünt.. azoktól rosszul vagyok) illetővel..

Üdv.:
Gabu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..