Új este, új post, + pár kép :)

Hát nem mondhatnám, hogy ma hasznosan töltöttem el az időmet… max annyit tudok megemlíteni, hogy kicsit “feldíszítettem” a laptopom külsejét (alias: Nana-Machine… ez a laptopom neve :smile: ).
Egy pár kép a végeredményről (a minőségért elnézést, nem mai az Alcatel OT556-osom… bár a saját idejében szépnek számított a kép amit csinált :smile: )…

Ezenkívül miközben kerestem háttérképet, egy érdekes kreálmányra bukkantam (egy kicsit gondolkodtam ezen is, hogy ezt rakom rá, de elvetettem :smile: … Konata személyiségben jobban hasonlít hozzám (majdnem mint én… csak talán kicsit visszafogottabb vagyok… néha P: ..bár nem szándékosan vagyok hozzá hasonló… megdöbbentő volt látni.. mintha magamat láttam volna (majdnem :D )):

Kicsit morbidra sikeredet a kép, nem tudok kinek a fejéből pattant ki :smile:
Az eredeti kép valahogy így néz ki:

Tudom.. tudom… nem pont ugyan az a jelenet (nem találtam azt a képet amiből készült), de a szereplők valódi kinézete, és a környék ugyan az (és nem, ebben az animében nincsenek véres jelenetek, egy nagyon kedves és aranyos családi történet :smile: … még csak erőszak sincs benne :cool: … az adott animéről: My Neighbour Totoro (となりのトトロ))…

Mindenesetre az én estém még ma nem ért véget -.- … Még meg kell ma írnom egy kb. 3-4 oldalas házi dolgozatot holnapra, így valószínűleg ébren leszek még egy darabig… Nem tudom miért hagyok mindig mindent az utolsó pillanatra (holnap is lesz mit írnom… szám szerint akkor 2 db-ot…).
Meg volna még egy fordításom amivel nem készültem el (egy buddhista szöveget kéne lefordítanom… a’szem csúszok vele egy hetet.. bár ezt önként vállaltam, bár nem tudom minek, ha ismerem magam… talán a bizonyítási vágy.. P: )…
Nah… a’szem minden lényegesről írtam :wink:
Jó éjt annak aki ráér aludni :smile: (megkéne már tanulnom nem elmulatni az időt… bár ez a mulatás is csak magam módján értendő… inkább átszenvedem…)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..