Sokat nem írtam ide máig se…

Hát… ez is eljött…

Folyton-folyton csak azt mondom, hogy nem írtam ide semmit… de tudni kell, hogy megpróbálok azért időnként ide is írni valamit (bár ez nem feltétlen egyszerű)..

Végül is miért ne írhatnék egy kicsit most magammal kapcsolatos dologról (újból)

Tudni kell, hogy nem rég beadtam a felvételikérelmemet egy másik főiskolára.. ha minden a terveim szerint halad akkor főiskolát fogok váltani… ennek oka részben az, hogy célirányos szeretnék lenni, részben pedig az, hogy szeretnék kicsit elszakadni a szülői “kötelékek” hálójától… szeretnék kicsit önállóbbá válni.

Szeretném rendbe rakni magam, mind szellemileg, mind fizikailag, egy kis távolságra vágyom… Persze nagyon szeretem a családomat, csak, így nem tudom megvalósítani azt amit meg kell valósítanom (bár tudnám most miről is beszélek pontosan)…

A szövegem is kissé darabos, úgy mint a személyiségem részei.. olyan vagyok mint aki nem oda való ahol van … egyszerűen nem illek bele ebbe a társadalomba, ezért szeretnék kicsit átgondolni dolgokat, így távolodni szeretnék most kicsit az általam ismert dolgoktól… ..

Majd meglátom mi lesz ennek a kis “kiruccanásnak” a végeredménye… a felvételre szerintem jó esélyem lesz (320 pontom van egy tavaly 161 pontos állami szakra).

Ha minden jól meg szeptembertől irány SZEGED! … de addig is munkát kéne találnom… nem szórakozásból passziváltattam magam a jelenlegi főiskolámon…

Most már ott tartok, hogy szinte bármilyen munka megfelelő volna.. bár az MLM rendszereket kerülöm, és házalást se vállalok… bár kitudja mit hoz a sors, lehet, hogy telefonon fogok másokra valami számukra haszontalant rájuk beszélni…. ezért előre is elnézést.. nem akarnám ezt, ha találnák más munkát… csak kell a pénz Szeptemberre, kell legalább 300eFt megtakarítás (főleg, hogy valószínűleg az első 2-3 hónapban abból fogok élni).

Reméljétek a legjobbakat.

Más:

Sajnos egyenlőre nem tudom mi lesz a torrentszerverrel, csak akkor tudok nekiálni biztosan beüzemeltettni, ha a kellő takarék összejön és még mellé elég összeg legalább 1 évre ami a szerverelhelyezést fizetné…
Persze ha kapnék támogatást… lehet kirakok majd egy linket…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..