Egy pár napja történt

Egy pár nappal ezelőtt álmodtam azt, hogy hazamentem, majd az udvaron 2 majom volt.. Közülük az egyik élt a másik halott volt. Az élő próbálta a halottat magához téríteni, de ez lehetetlen volt.

Egy kicsit később az élő majom a halott majmot ette.. (a halott majom addigra már javában bomlásban volt.. (a beton zöld volt körülötte, olyasmi volt mint a moha, mind színre mind formára) az élő majom a “beleit” ette, vagy legalábbis azt ami megmaradt belőle.. Próbáltam szólni a szüleimnek, hogy ez nem lesz így jó – fertőzésveszély, meg egyebek – de azt mondták, hogy ráér még később is foglalkozni vele.. rajtam kívül senki nem vette komolyan az esetleges veszélyt.

Bár ez egy álom volt és eléggé “fura” fajta, de bizonyos értelemben Fraid ként gondolkodva rátudom húzni a jelenséget több dologra is:

  • magamra,
  • az életemre,
  • mások viselkedésére és életére…

csak azt kéne tudnom melyikre vonatkozott, ha vonatkozott egyáltalán.. ez van… majd gondolkodom és tán-tán meditálok a problémán 🙂 mindenesetre egyenlőre igyekszem elérni majd azt, hogy az életemre már ne legyen ráhúzható ez az “álom” és annak mondandója.

Üdv, én szóltam hozzátok: ~Gabu~

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..